Prima pagină  »  Noutați
COMUNICAT INFORMATIV
25.06.2021

Stimați colegi avocați,

În perioada 30 iunie – 1 iulie 2021 va avea loc Post Forumul: „Justiție pentru toți – Agenda 2030”.

Această activitate este realizată de organizația INVENTO, cu contribuția poporului american, Departamentului de Stat al SUA prin intermediul Freedom House, și cu sprijinul Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova și al Suediei.

Premisele acestui Post Forum derivă din desfășurarea la 27 februarie 2020 a Forumului Național: „Justiție pentru toți - Agenda 2030” - unde 127 de profesioniști din sistemul de justiție și societatea civilă s-au angajat activ în monitorizarea foii de parcurs a Agendei de dezvoltare durabilă pentru justiție (Obiectivul de Dezvoltare Durabilă 16 „Pace, justiție și instituții puternice”).

Scopul evenimentului constă în monitorizarea publică a nivelului de implementare a recomandărilor adresate instituțiilor din domeniul justiției cu privire la realizarea până în 2030 a indicatorilor de dezvoltare durabilă relevanți pentru sectorul justiției.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM.

Prin urmare, vă rugăm să ne comunicați despre participarea Dvs la acest eveniment, la adresa de e-mail uniunea.avocatilor.rm@gmail.com, până la data de 27 iunie, curent.

Numărul avocaților delegați este limitat – 10 avocați.

Atașat, găsiți agenda preliminară a evenimentului.

 

Cu respect,

Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților

 

Materiale ataşate